Manchester United besegrade Barnsley F.C. 7-0

Omgång 3 av den engelska ligacupen, dagens match är en tävling mellan Manchester United och Barnsley F.C. Det är ett tydligt styrkeklyfta mellan de två lagen, men Manchester United började inte bra den här säsongen, så kan de tillföra ära till billiga fotbollströjor på sina kroppar? Därför, för Manchester United, om de kan besegra Barnsley F.C. i ett svep kräver också spelarnas perfekta prestanda.

Efter starten av den här matchen inledde Manchester United-spelare också ett hett anfall och tog en 3-0-ledning i matchens första halvlek. Nu jublade fansen klädda i Manchester United tröja för sin styrka. Manchester United fortsatte att anfalla i andra halvlek, och Barnsley F.C. var i princip i ett passivt tillstånd, krossad av Manchester United och hade ingen kraft att slå tillbaka förrän i slutet av matchen, Manchester United besegrade Barnsley F.C. 7-0. Manchester United besegrade sina motståndare i den engelska ligacupen, vilket även gav Manchester United stort självförtroende i nästa match. Låt oss se fram emot deras underbara framträdande.